s   STIHL  
sad
Моторна коса STIHL FS 250
Професионален моторен чистач, за целодневна примена. Идеални за фирми кои работат одржување на површини покрај патишта, зеленила и паркови, расчистување на диви високи растежи пред градежни работи, прореди во шумарството, за одржување на почва во цвеќарство и градинарство, и меѓу другото потполно соодветни секаде каде што со друг апарат нема пристап.
 
Моторна коса STIHL FS 250
ЗАФАТНИНА (cm³) 40.2 cc 
МОЌНОСТ (kW): 1.6 kW
ТЕЖИНА (kg) 6.3 kg
СТАНДАРДНА ГЛАВА четириаголен нож
МОЖНОСТ ЗА МЕНУВАЊЕ НА ГЛАВА   ДА
Можности за комбинирање:
• Велосипедска рачка
• Електронско палење
• Мултифункционален управувач на рачка
• IntelliCarb ™ компензационен карбураторот
• Рачка за прилагодување
• STIHL ElastoStart ™
• Заеднички карактеристики за тримери
Во испораката се вклучени заштитни очила и ремен за носење.
Препорачана малопродажна цена: 29.300 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612