s   STIHL  
sad
Моторна коса STIHL FS 38
Лесен и ергономичен модел. Мошне добра моторна коса за косење и чистење на ивичњаци, до ѕидови, скали, околу и под огради, дрвја, зеленики и џбунови. Одлична е за косење на мали тревни површини.
 
Моторна коса STIHL FS 38
ЗАФАТНИНА (cm³) 27,2
МОЌНОСТ (kW): 0,65
ТЕЖИНА (kg) 4,1
СТАНДАРДНА ГЛАВА AutoCut
МОЖНОСТ ЗА МЕНУВАЊЕ НА ГЛАВА НЕ
Во испораката се вклучени и заштитни очила.
Препорачана малопродажна цена: 9.800 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612