s   STIHL  
sad
Моторна коса STIHL FS 450

Апарат дизајниран за професионално чистење на шуми и косење. Со повеќе снага и со истите позитивни карактеристики од FS 350. Овој STIHL лесен за употреба чистач, со леснотија ќе ги искоси масивните грмушки, трње и било кој друг градинарски растеж. Голема снага во споредба со тежината и одличен комфор при работа со намалени вибрации.

 
Моторна коса STIHL FS 450
ЗАФАТНИНА (cm³) 44,3
МОЌНОСТ (kW): 2,1
ТЕЖИНА (kg) 8
СТАНДАРДНА ГЛАВА триаголен нож
МОЖНОСТ ЗА МЕНУВАЊЕ НА ГЛАВА   ДА
Фабричка опрема :
• STIHL ElastoStart
• Долготраен филтерски систем
• Ремен за носење
• Очила за косење
Можности за комбинирање:
• Глава зо конец AutoCut
• Глава PolyCut
• Осумаголен нож за трева
• Триаголен нож
• Циркулар за гранки
• Нож за сечкање
• Култиватор за мека почва
Препорачана малопродажна цена: 38.285 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612