s   STIHL  
sad
Моторна коса STIHL FS 55
Лесен и ергономичен модел. Мошне добра за косење и чистење на ивичњаци, до ѕидови, скали, околу и под огради, дрвја, зеленики и џбунови. Одлична за косење на мали тревни површини, на приватни имоти и дворови.
 
Моторна коса STIHL FS 55
ЗАФАТНИНА (cm³) 27,2
МОЌНОСТ (kW): 0,75
ТЕЖИНА (kg) 5,0
СТАНДАРДНА ГЛАВА четириаголен нож за трева
МОЖНОСТ ЗА МЕНУВАЊЕ НА ГЛАВА ДА
Можности за комбинирање:
• Глава со конец AutoCut
• Глава со конец SuperCut
• Четириаголен нож за трева
Во испораката се вклучени заштитни очила и ремен за носење.
Препорачана малопродажна цена: 14.500 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612