s   STIHL  
sad
FS 87 – Моќна 0,95kW моторна коса со 4-MIX-Motor
Робустна моторна коса за честа и подолготрајна работа. Со патентиран 4-MIX-Motor. Држење во две раце за поудобно косење на рамни терени. Се полни со мешавина од бензин и моторно масло. Одлична влечна моќ. Помалку издувни гасови отколку обичниот двотактен мотор. Големи зелени површини и жилави растежи коси брзо, удобно и економично. Со соодветен нож-алатка се користи и за сечење на тенки дрвца и закоравени џбунови.
 
Моторна коса STIHL FS 87
ЗАФАТНИНА (cm³) 28,4
МОЌНОСТ (kW): 0,95/1,3 kW/hk
ТЕЖИНА БЕЗ НОЖ И ШТИТНИК (kg) 5,6 kg
РЕЗЕРВОАР (l) 0,53 l
ВКУПНА ДОЛЖИНА БЕЗ НОЖ (m) 1,8 m
НОЖ / ГЛАВА Глава со конец Autocut
ФАБРИЧКА ОПРЕМА
  • Рачка за две раце
  • 4-MIX-Motor
  • Ремен за носење
  • Заштитни очила
  • Антивибрациски систем
  • Мултифункционална рачка
  • Систем за декомпресија
  • Штелување на рачката без клуч

Препорачана малопродажна цена: 22.705 ден

СОВЕТИ
  • Прибор од нашиот асортиман
  • Можни комбинации на ножеви

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612