s   STIHL  
sad
FSE 31 – Многу лесна електромоторна коса
Лесна и едноставна за ракување, електрична моторна коса со штелувачка рачка. Многу добра за тримирање на ивичници и чистење околу дрвја, патеки и скалила во приватни дворови и плацеви.
 
Електромоторна коса STIHL FSЕ 31
Номинален напон 230 V
МОЌНОСТ (kW): 245 W
ТЕЖИНА (kg) 2,2 kg
Вкупна должина 1) 1,10 m
Глава/нож Tap´n´go глава со конец
Ниво на прит./бучава 2) 84,0 dB(A)
Ниво на моќност./бучава 2) 93,0 dB(A)
Вибрации лево/десно 0,5/0,7 m/s²

1) без глава
2) K-Faktor според RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))

 

Сериска опрема

  • Вртлива глава за косење
  • Растеретувач за кабел

Препорачана малопродажна цена: 3.300 ден


Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612