s   STIHL  
sad
FSE 60 – Многу лесна електромоторна коса
STIHL FSE 60 електричен Тример дава моќ без емисии на издувни гасови. Со лесен стискач на чкрапалото, овој лесен трева - Тример е способен да задоволи мала до умерена дворна работа, додека од друга страна е моќен и изненадувачки тивок - под 60 децибели и е опремен со STIHL Тивка линија ™. Повторна замена на катер FSE 60 е лесно благодарение на TapAction ™ AUTOCUT ® C 5-2 сечење. Ова Тример е совршен избор за сопствениците на куќи.
 
Електромоторна коса STIHL FSЕ 60
Номинален напон 230 V
МОЌНОСТ (kW): 540W
ТЕЖИНА (kg) 4.0 kg
 

Сериска опрема

  • Намалена емисија Engine технологија - Грижа за природата
  • Вграден кабел фиксатор
  • Јамка рачка (Р)
  • TapAction ™ AUTOCUT ® Раководител
  • STIHL електромотор
  • Препорачана малопродажна цена: 6.900 ден


Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612