s   STIHL  
sad
Моторна пила за Бетон GS 461 ®
Кога ви треба пила за сечење на бетон тука е STIHL GS 461 ®. Оваа револуционерна машина менува игра со подобрени перформанси за длабоко сечење на армиран бетон, гареж блокови, ѕидани тули, асфалт и мек камен. И сето ова во еден компактен, лесен пакет, кој е лесен за маневрирање и транспорт.
 
Моторна пила STIHL GS 461
ЗАФАТНИНА (cm³) 76.5 cc 
МОЌНОСТ (kW/PS) 4.3 kW (5.8 bhp)
ТЕЖИНА (kg) 7.6 kg
МАЧ-ШИНА 40CM
ЛАНЕЦ 3/8" 36 GBM
Опрема:
  • Вентил за декомпресија
  • HD2 Филтер систем
  • Гумен браник
  • Исправен филтер капак

Препорачана малопродажна цена: 123.300 ден

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612