s   STIHL  
sad
Моторна пила STIHL HT 75
STIHL- овиот професионален поткаструвач на високи гранки HT 75, е практична моторна пила на телескопски стап. Со голем дофат овозможува професионална стручна нега на дрвата. Вкупен дофат од 2,7 m - 3,9 m.
 
Моторна пила STIHL HT 75
ЗАФАТНИНА (cm³) 25,4
МОЌНОСТ (kW/PS) 0,95/1,3
ТЕЖИНА (kg) 6,9
МАЧ-ШИНА 30 cm
ЛАНЕЦ Oilomatic, Picco Micro 3/8”; 1,6
Опрема:
• Антивибрациски систем
• ElastoStart
• Рачна пумпа за гориво
• Мултифункционална рачка
• Телескопски стап
• Заштитни наочари
• Ремен за носење
Препорачана малопродажна цена: 50.490 ден

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612