s   STIHL
sad
Моторна пила STIHL MS 170
STIHL MS 170 е совршена лесна моторна пила за сопственици на куќи. Компактна, лесна и моќна. Со MS 170 брзо ќе исечете мали дрва , огревно дрво и други помали работи низ дворот. МС 170 со неговите перформанси може да се каже дека им конкурира и на појаките модели.
 
Моторна пила STIHL MS 170
ЗАФАТНИНА (cm³) 30.1
МОЌНОСТ (kW) 1,3
ТЕЖИНА (kg) 3,9
МАЧ-ШИНА 30 cm
ЛАНЕЦ 3/8” P PMMC3
 
Предности на МС170
  • Лесна Моторна Пила
  • Одлична Цена
  • Лесна за одржување и сервис
  • Незаменлива алатка во домаќинствата
  • Лесна за употребување
  • Препорачана малопродажна цена: 9.999 ден

    Пила Stihl MS 170 ( 35 cm ) - 11.999 ден


Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612