s   STIHL
sad
Моторна пила STIHL MS 180
Компактна мала пила за домашни потреби: сечење дрва за огин, камини и кастрење на тенки гранки. Лесна и едноставна за употреба и за корисници кои немаат искуство со моторни пили. Без разлика на тоа што е хоби модел, покажана е како многу квалитетна и издржлива. Ја користат сите кои сакаат палетата на домашен електричен алат да го потполнат со бензинска пила, која ќе ги служи долги години
 
Моторна пила STIHL MS 180
ЗАФАТНИНА (cm³) 31,8
МОЌНОСТ (kW/PS) 1,5/2,0
ТЕЖИНА (kg) 3,9
МАЧ-ШИНА 35 cm
ЛАНЕЦ Oilomatic, Picco Micro Comfort 3/8”; 1,3
 

Препорачана малопродажна цена: 12.999 ден


Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612