s   STIHL
sad
Моторна пила STIHL MS 230
Модел кој ги покрива сите домашни потреби од моторна пила, а одвреме навреме може да се користи и за сечење на понекое тенко дрвце во шума, до 30 cm дебелина. Мошне е применлива и за нега на стебла.
 
Моторна пила STIHL MS 230
ЗАФАТНИНА (cm³) 40,2
МОЌНОСТ (kW/PS) 2,0/2,7
ТЕЖИНА (kg) 4,6
МАЧ-ШИНА 40 cm
ЛАНЕЦ Oilomatic, Picco Micro Comfort 3/8”; 1,3

Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• E-matic систем за подмачкување на ланец
• Капак за резервоар без потреба од клуч
• QuickStop кочница на ланец
• Четириканална техника

Препорачана малопродажна цена: 23.300 ден

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612