s   STIHL
sad
Моторна пила STIHL MS 250
Image result for stihl ms250
Модел за претежно домашни потреби, но и за повремена сеча на тенки стебла до 30 cm. Одлична за нега на дрвја во шумарството. Предност кај неа е што има мошне мала тежина во однос на снагата.
 
Моторна пила STIHL MS 250
ЗАФАТНИНА (cm³) 45,4
МОЌНОСТ (kW/PS) 2,3/3,1
ТЕЖИНА (kg) 4,6
МАЧ-ШИНА 40 cm
ЛАНЕЦ Oilomatic, Picco Micro Comfort 3/8”; 1,3

Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• E-matic систем за подмачкување на ланец
• Капак за резервоар без потреба од клуч
• Странично затегање на ланец
• Четириканална техника

Препорачана малопродажна цена: 25.250 ден

 

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612