s   STIHL  
sad
Моторна пила STIHL MS 251
STIHL MS 251 моторна пила е дизајнирана да ja испорача целата моќ што би ja очекувале од STIHL опремата, уште со смиреноста и ергономски дизајн. МС 251 е совршен за сечeње на мали дрва, градинарски и сечење огревно дрво, едноставно и ефикасно. И до 20% заштеда на гориво и 50% отсто намалување на гасните емисии (во споредба со претходните модели). Лесна за користење, машина со висока моќ.
 
Моторна пила STIHL MS 251
ЗАФАТНИНА (cm³) 45.6 cc
МОЌНОСТ (kW/PS) 2.2 kW
ТЕЖИНА (kg) 4.9 kg
Резервар за гориво 390 cc
ЛАНЕЦ 325 Rapid Micro

Опрема:
• IntelliCarb ™ компензационен карбураторот
• Master Командна рачка ™
• Toolless гориво и масло со држач

Препорачана малопродажна цена: 25.900 ден

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612