s   STIHL  
sad
Моторна пила STIHL MS 260
Комфорна професионална пила од средна класа на снага. Издржлива, робусна и мошне добра за нега на млада шума, за работа во меко дрво, за градежништво и огрев. Можност за доградување на ножици за жива ограда.
 
Моторна пила STIHL MS 260
ЗАФАТНИНА (cm³) 50,2
МОЌНОСТ (kW/PS) 2,6/3,5
ТЕЖИНА (kg) 4,8
МАЧ-ШИНА Rollomatic 37 cm
ЛАНЕЦ Rapid Micro Comfort 3/8”; 1,6

Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• ElastoStart
• E-matic систем за подмачкување на ланец
• Компензатор
• Странично затегање на ланецот
• Четириканална техника
• Вентил за декомпресија
• Регулирачка пумпа за масло
• Капак за резервоар без потреба од клуч

ПРОИЗВОДОТ НЕ Е ДОСТАПЕН ВО МОМЕНТОВ !

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612