s   STIHL Viking
sad
Моторна пила STIHL MS 271
MS 271 заменува моќност од MS 270 која има додадени функции и технологија. Таа започнува со високо ефикасен мотор кој испорачува 20% повеќе работи помеѓу refuelings - додека намалување на издувните гасови за половина во споредба со MS 270. Исто така има пред-поделба, филтрација на воздух системот кој е толку ефективен што вашиот филтер за воздух може да трае до пет пати повеќе (сега тоа е со високи перформанси)
 
Моторна пила STIHL MS 271
ЗАФАТНИНА (cm³) 50.2 cc
МОЌНОСТ (kW/PS) 2.6 kW (3.49 bhp)
ТЕЖИНА (kg) 5.6 kg
МАЧ-ШИНА 40 to 50 cm (16" to 20")
ЛАНЕЦ .325 1.6 mm (.063)

Опрема:
• Намалена емисија Engine технологија - Грижа за природата
• STIHL Quickstop ®
• Анти-вибрации
• IntelliCarb ™ компензационен карбураторот
• Зима / лето блендата
• Ematic™ Lubrication System
• Страничен затегач за ланец
• Master Командна рачка ™

ПРОИЗВОДОТ НЕ Е ДОСТАПЕН ВО МОМЕНТОВ !

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612