s   STIHL  
sad
Моторна пила STIHL MS 310
Со еден збор- универзална! Мошне робустна и може да врши различни работи. Идеална во градежништво, земјоделство, градинарство и овоштарство. Уште при средни вртежи развива висока снага. Популарно е наречена-„пила за фармери“.
 
Моторна пила STIHL MS 310
ЗАФАТНИНА (cm³) 59
МОЌНОСТ (kW/PS) 3,2/4,3
ТЕЖИНА (kg) 5,9
МАЧ-ШИНА 40 cm
ЛАНЕЦ /

Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• E-matic систем за подмачкување на ланец
• Компензатор
• Странично затегање на ланецот
• Четириканална техника
• Регулирачка пумпа за масло
• Капак за резервоар без потреба од клуч

Препорачана малопродажна цена: 29.600 ден

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612