s   STIHL  
sad
Моторна пила STIHL MS 361
Динамична бензинска моторна пила со идеална тежина во однос на моќноста. Динамично забрзување. Извонредно мали вибрации . Висок вртежен момент. Мошне добра за берење дрва , за проред во шумарството за помеки и средно јаки насади. Мошне робусна за највисоки барања и најтешки задачи.
 
Моторна пила STIHL MS 361
ЗАФАТНИНА (cm³) 59,0
МОЌНОСТ (kW/PS) 3,4/4,6
ТЕЖИНА БЕЗ МАЧ И ЛАНЕЦ (kg) 5,6
ТЕЖИНА / МОЌНОСТ (kg/kW) 1,6
ВИД НА ЛАНЕЦ 3/8 " Rapid Micro Comfort
Опрема
 • QuickStop- кочница на ланец
 • ElastoStart
 • Капак за резервоар без потреба од клуч
 • Вентил за декомпресија
 • Странично затегање на ланец
 • Регулирачка пумпа за масло
 • Антивибрациски систем
 • Компензатор
 • Сите функции на една рачка
 • Ematic- систем за подмачкување на ланец
 • Предзагревање на карбуратор

Препорачана малопродажна цена: 39.650 ден

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612