s   STIHL  
sad
Моторна пила STIHL MS 441
Добро опремена професионална пила од висока класа во снагата. За екстремни оптеретувања. Мошне добра во средно јака шума. Одлична и за сечење на тврдо дрво.
 
Моторна пила STIHL MS 441
ЗАФАТНИНА (cm³) 70.7 cc
МОЌНОСТ (kW/PS) 4.2 kW (5.6 bhp)
ТЕЖИНА (kg) 6.6 kg
МАЧ-ШИНА 40 to 80 cm
ЛАНЕЦ 3/8" RS3

Опрема:
• Намалена емисија на штетни гасови Engine технологија - Грижа за природата
• STIHL М-Tronic ™
• Претходна филтрација на воздухот
• STIHL Quickstop ® (брзо запирање)
• Анти вибрирачки систем
• STIHL ElastoStart ™
• Вентил за декомпресија
• IntelliCarb ™ компензационен карбураторот
• Зима / лето блендата
• Ematic ™ Систем на подмачкување
• Страничен затегнувач
• Master Командна рачка ™
• Само подмачкување

Препорачана малопродажна цена: 48.600 ден

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612