s   STIHL  
sad
Моторна пила STIHL MS 461
Моторна пила наменета за тешки достапни места и долги работни часови! Заштеда на гориво 20% за разлика од МС460 Магнум ! но со иста снага и моќ. Намена: професионално шумарство!
 
Моторна пила STIHL MS 461
ЗАФАТНИНА (cm³) 76,5
МОЌНОСТ (kW/PS) 4,5/6,0
ТЕЖИНА (kg) 6,6
МАЧ-ШИНА 40 cm - 80 cm
ЛАНЕЦ 33 RS3

Опрема:
• Антивибрациски систем
• Декомпресионен вентил
• Ергономија со една рачка
STIHL ElastoStart™
• E-matic систем за подмачкување на ланец
• Компензатор
• Странично затегање на ланецот
• Регулирачка пумпа за масло
• Капак за резервоар без потреба од клуч

Препорачана малопродажна цена: 58.900 ден

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612