s   STIHL  
sad
Моторна пила STIHL MS 661 C-M
Неверојатна пила! MS 661 ви дава многу повеќе моќ (зголемување од 15% во моторот во споредба со MS 460!) Со само маргиналнo зголемување на телесната тежина. Мало чудо, одбрана од многу професионалци. Избрана за употреба во STIHL ® TIMBERSPORTS ®.
 
Моторна пила STIHL MS 661 C-M
ЗАФАТНИНА (cm³) 91,1
МОЌНОСТ (kW/bhp) 5,4/7.2
ТЕЖИНА (kg) 7,6
МАЧ-ШИНА 40 до 80 cm
ЛАНЕЦ /

Опрема:
• Антивибрациски систем
• Ергономија со една рачка
• ElastoStart
• E-matic систем за подмачкување на ланец
• Компензатор
• Странично затегање на ланецот
• Вентил за декомпресија
• Регулирачка пумпа за масло
• Зима / лето бленда

Препорачана малопродажна цена: 59.850 ден

 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612