s   STIHL Viking
sad
 
 
STIHL Производи   VIKING Производи
Моторни пили, мачеви и ланци   Електрични косилки
Заштитна опрема и прибор   Бензински косилки
Висококвалитетни горива и масла   Косилки со седиште
Ланци и мачеви   Тримери
Моторни коси и моторни чистачи   Дувалки-смукалки
Доградни уреди за моторни коси   Градинарски сечкалки
Ножеви и глави за коси и чистачи   Мотокултиватори
Уреди за хоби и профи одржување на зеленило    
Брусни циркуларни секачи и моторни дупчалки    
Бургии    
Резни циркулари    
     
Почитувани корисници на висококвалитетниот STIHL и  VIKING,
На оваа WEB-страница ќе можете да го најдете асортиманот на STIHL и VIKING, кој генералниот увозник го избира согласно потребите на македонскиот пазар. Постојат модели и верзии на типови, кои се разликуваат од земја во земја. Македонскиот асортиман е оптимално прилагоден на ова поднебје, и подлежи на новитети од година во година.
Тука ќе ги најдете оние производи и модели, кои можете да ги купите во секое време кај било кој овластен продавач.
Информации за моделите кои не се објавени на македонската WEB-страна, можете да најдете нa официјалните сајтови на STIHL и  VIKING. (линкови).
Производи
с Новитети
с Продажни места
с За нас
с Контакт
с Линкови
с Забава
с Почетна страна
 
 

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612