s   STIHL Viking
sad
 
EЛЕКТРИЧНА ПИЛА STIHL MSE 170 C BQ
 
Електрична пила, за секаде онаму каде што е потребна тивка работа, а има достапност на електрична струја. Идеална за градежни, домаќински, занаетчиски но и дрводелски работи.
 
EЛЕКТРИЧНА ПИЛА STIHL MSE 170 C BQ
МОЌНОСТ (kW) 1,6
ТЕЖИНА (kg) 3,8
НОМИНАЛЕН НАПОН (V) 230
МАЧ-ШИНА Rollomatic 30-40 cm
ЛАНЕЦ 3/8” PM3
Опрема:
• QuickStop кочница на ланец
• Брзо затегање на ланец
• Кабел од 4 m.
Препорачана малопродажна цена: /

Почетна страна | Продажни места | Производи | Новитети | За нас
Контакт | Линкови | FAQ | Забава

Генерален застапник НИМЕТ дооел ул. Качанички пат бб. Скопје
Телефон: 02 / 2602-488; 2602-487; моб. 070 / 415-612